Koulutuskalenteri

Logoterapian perusopinnot, Helsinki 2020

Kategoria: Logoterapian perusopinnot
Alkamispäivä: 09.01.2020
Päättymispäivä: 07.11.2020
Kellonaika: -
Paikkakunta: Helsinki
Kouluttaja: KTM, logoterapeutti LTI®/LIF® Mia Salo
Lisätiedot:

Kenelle: Perusopinnot ovat avoimia kaikille, joita kiinnostaa tarkoituksellinen elämä ja ihmisenä kasvaminen. Opiskelijan tausta voi olla sosiaali- ja terveydenhuollossa, opetus- ja kasvatustyössä, liiketoiminnassa, henkilöstöhallinnon tehtävissä, asiantuntijatehtävissä terapia-alalla, tai esimerkiksi valmentamisessa.

Tavoite: Perusopinnoissa perehdytään logoterapian perusteisiin ja hankitaan valmiudet sen soveltamiseen omassa elämässä ja/tai työssä. Koulutus antaa uusia näkökulmia ja eväitä myös ammatilliseen osaamiseen ja jaksamiseen. Perusopinnot antavat jatkokoulutuskelpoisuuden logoterapiaohjaaja LTI®, logoterapeutti LTI® tai logoterapeuttisen työnohjaajan ja työelämävalmentajan LTI® -opintoihin muiden edellytysten täyttyessä. LTI® -merkki toimii laadun takeena vahvistaen koulutuksen noudattavan yhteismitallista ja alkuperäistä eurooppalaista koulutusjärjestelmää (FLP-EU).

Sisältö ja kesto: Logoterapian perusopinnot voi suorittaa työn tai muun opiskelun ohessa, sillä ne toteutetaan monimuotokoulutuksena. Lähiopetus (210h) järjestetään 10 kertaa x 3 päivän jaksoissa. 

Toteutus: Koulutus toteutetaan yhteistyössä Helsingin kesäyliopiston kanssa.

Hinta 2450 €

 


Takaisin