Ajankohtaista

Lisätty 02.05.2017

Keskustelunohjauskurssi (5 op) Turussa 8.-10.9 ja 7.-8.10.2017

Haluatko päivittää logoterapiaosaamistasi ja harjaantua tarkoituskeskeiseen asiakas- ja terapiatyöhön? Onko tähtäimessäsi valmistuminen logoterapiaohjaajaksi LTI®?

LOGOTERAPEUTTINEN KESKUSTELUNOHJAUS (5 op) on tarkoitettu sekä logoterapiaohjaajiksi tai logoterapeuteiksi kouluttautuville, että aiemmin kyseiset erikoistumisopinnot suorittaneille. Koulutukseen voi hakeutua perusopintojen suorittamisen jälkeen missä vaiheessa tahansa. Keskustelunohjauksen sisältö rakennetaan vastaamaan myös aiemmin valmistuneiden logoterapiaohjaajien ja logoterapeuttien täydendennyskoulutustarpeita (jo valmistunut voi minimissään osallistua kahteen päivään).  Turussa järjestetään keskustelunohjauskurssi syksyllä 2017 kahden viikonlopun mittaisena kokonaisuutena, 8. -10.9 ja 7.-8.10.2017

Koulutuksen tavoite
Kurssilla keskitytään logoterapian tietotaitojen soveltamiseen käytännön harjoitteilla. Tavoitteena on vahvistaa osallistujien taitoja ohjata arvo- ja tarkoituskeskeisesti erilaisia asiakastilanteita ja terapiakeskusteluja. Koulutuksen keskeisiä teemoja ovat:

* Logoterapeuttinen keskusteluapu
* Logoterapia työelämän erilaisissa tilanteissa
* Logoterapia traagisen kolmion kriiseissä ja noogeenisessa kriisiissä
* Logoterapia pari- ja perheterapiana

Kaikkiin teemapäiviin sisältyy käytännön harjoituksia.

Kun olet suorittanut keskustelunohjauksen lisäksi logoterapian perus- ja syventävät opinnot, valmistut logoterapiaohjaajaksi. Valmistuttuasi logoterapiaohjaajaksi sinulla on mahdollisuus anoa Suomen Logoterapiainstituutilta LTI® sertifikaatiota. LTI® -merkki toimii laadun takeena vahvistaen koulutuksen noudattavan yhteismitallista alkuperäistä eurooppalaista koulutusjärjestelmää.

Kustannukset ja koulutukseen hakeutuminen
Hinta 500 € + alv (arvonlisäveron ollessa 24% kokonaishinta on 620 €), jonka voi maksaa useammassa erässä. Kouluttajina toimivat Suomen Logoterapiainstituutin hyväksymät logoterapeutti LTI/LIF®-asiantuntijat. Koulutushakemukset osoitetaan Suomen Logoterapiainstituutille, logoterapia(at)logoterapia.fi tai postitse.

Lisätietoja
- puhelimitse 040 734 2623
- katso TULOSTETTAVA ESITE TÄÄLTÄ!

Palaa takaisin