Ajankohtaista

Lisätty 01.02.2018

Kevätseminaari 5.-6.5.2018 Turussa Paasikivi-Opistolla

Miten tarkoitus ja arvot ohjaavat valintojasi?
Millaista tulevaisuutta ne rakentavat sinulle, muille ja maailmalle?
Mitä haluat elämässäsi vielä saavuttaa – mitä varten?


Jos kiinnostuit, tule Logoterapiainstituutin kevätseminaariin
Tarkoitus löytyy tässä ja nyt – kaikissa elämänvaiheissa

Lauantaina pääpuhujana on Elisabeth Lukasin perustaman Süddeutsches Institut für Logotherapie & Existenzanalysen johtaja, logoterapeutti, Dr. phil. Otto Zsok. Hän kertoo tarkoituskysymyksistä elämän toiselle puoliskolle siirryttäessä; miten elämän tase auttaa tunnistamaan ja löytämään uusia tarkoituksia eri vaiheissa. Tässäkö kaikki on ajatus, josta Zsok lähtee liikkeelle.

Samasta instituutista puheenvuoron logoterapeuttisesta asiakastyöstä pitää logo-terapeutti, Dipl. Sozialpädagogin Nadja Palombo. Hänen vahvuutenaan on pitkä käytännön kokemus ja laaja-alainen osaaminen logoterapian lisäksi mm. psyko-terapiasta, psykotraumatologiasta sekä Uwe Böschemeyerin arvosuuntautuneesta mielikuvatyöskentelystä.

Seminaarissa on tulkkaus. Tutustu vierailijoihimme www.logotherapie.de.

Sunnuntain tärkein osuus on seminaariosallistujan oman tai asiakkaan tilanteen tai omien tarkoitustaitojen työstäminen työpajoissa logoterapia-asiantuntijan johdolla. Työpajoihin ilmoittaudutaan etukäteen. Niiden teemat ovat itsensä johtaminen elämänvirrassa, keskeneräisyyden kohtaaminen, kohti uutta työuraa, leipääntymisestä työniloon, sisäisen tietämisen taidot ja asiakastyö. Työpajojen jälkeen kokoonnutaan yhteen ja kootaan keskeinen anti kaikille.

Tarkoituksen löytymistä kaikissa elämänvaiheissa avaavat puheenvuoroissaan myös kolme työelämän asiantuntijaa, jotka ovat kaikki yrittäjiä ja  logoterapeutteja LIF®: DI, työnohjaaja STOry Esko Salmi, liiketalouden tradenomi, esimies- ja työelämävalmentaja, työnohjaaja STOry Tuija Widén sekä FM, Tenho Yhtiöiden toimitusjohtaja Iina Åman.

Lisätietoa seminaarista, iltaohjelmasta, ilmoittautumisesta ja majoituksesta www.logoterapia.fi, 040 7342 623 ja logoterapia@logoterapia.fi.

Lämpimästi tervetuloa!

Oikeus muutoksiin pidätetään. HUOM! Seminaarin nimi on ohjelman varmistuttua muuttunut.


Palaa takaisin