Ajankohtaista

Lisätty 23.02.2018

UUSI PAIKKAKUNTA: Seinäjoella logoterapian perusopinnot (25 op) 13.9.2018-15.6.2019

Täydennä ammattitaitoasi tai tule hakemaan uutta näkemystä elämääsi tarkoituskeskeisestä logoterapiasta! Logoterapia tarjoaa henkisen kasvun mahdollisuuksia, valmiuksia elämänmuutosten tunnistamiseen ja kohtaamiseen sekä elämän tarkoituksellisuuden löytämiseen.

Logoterapian on kehittänyt wieniläinen neurologian, psykiatrian ja logoterapian professori, lääketieteen ja filosofian tohtori Viktor E. Frankl (1905–1997). Hän nimitti logoterapiaa myös eksistenssianalyysiksi. Perusopinnoissa perehdytään Franklin kehittämään logoterapiaan ja logofilosofiaan. Koulutus antaa jatkokoulutuskelpoisuuden logoterapiaohjaaja LTI®, logoterapeutti LTI® tai logoterapeuttisen työnohjaajan LTI® opintoihin muiden edellytysten täyttyessä. Perusopintoihin hakeutuessa ei tarvitse olla jatkokoulutustavoitteita.

Logoterapian perusopinnot ovat avoimia kaikille ja ne toteutetaan monimuotokoulutuksena. Lähiopetus (210h) järjestetään 10 kertaa x 3 päivän jaksoissa. Koulutus on luento-opetuksen lisäksi luonteeltaan vuorovaikutuksellista, ja siinä käytetään ryhmässä ja ryhmästä oppimisen mahdollisuutta. Koulutuksen toteuttavat yhteistyössä Etelä-Pohjanmaan kesäyliopisto ja Suomen Logoterapiainstituutti Oy.

Vapaamuotoiset hakemukset 15.8.2018 mennessä kesäyliopistolle. Hinta 2200€.

Lisätietoa mm. lähiopetusjaksojen ajankohdista ja hakemisesta Etelä-Pohjaanmaan kesäyliopiston sivuilla tai kysy lisää koulutuksesta logoterapia@logoterapia.fi


Palaa takaisin