Ajankohtaista

Lisätty 22.02.2020

Keskustelunohjauskurssi Lahdessa 3.-7.8.2020 - tule oppimaan tai päivittämään osaamistastasi!

Haluatko päivittää logoterapiaosaamistasi ja harjaantua tarkoituskeskeiseen asiakas- ja terapiatyöhön? Onko tähtäimessäsi opiskelu logoterapiaohjaajaksi LTI®? Tule mukaan viisipäiväiseen intensiivikoulutukseen!

LOGOTERAPEUTTINEN KESKUSTELUNOHJAUS (5 op, 40 oh) 3.-7.8.2020 Lahdessa

Kohderyhmä Logoterapeuttinen keskustelunohjaus on tarkoitettu sekä logoterapiaohjaajiksi ja logoterapeuteiksi kouluttautuville, että aiemmin kyseiset erikoistumisopinnot suorittaneille. Koulutukseen voi hakeutua perusopintojen suorittamisen jälkeen missä vaiheessa tahansa. Keskustelunohjauksen sisältö rakennetaan vastaamaan myös aiemmin valmistuneiden logoterapiaohjaajien ja logoterapeuttien täydennyskoulutustarpeita (jo valmistunut voi minimissään osallistua kahteen päivään).

Koulutuksen tavoite Intensiivikurssilla keskitytään logoterapian tietotaitojen soveltamiseen käytännön harjoitteilla. Tavoitteena on vahvistaa osallistujien taitoja ohjata arvo- ja tarkoituskeskeisesti erilaisia asiakastilanteita ja terapiakeskusteluja.

Koulutuksen ohjelma

  • Ma Ennakkotehtävä, Logoterapeuttinen keskusteluapu / kurssilaisille

  • Ti Auttaminen traagisen kolmion kriiseissä ja noogeenisessa kriisissä

  • Ke Tarkoituskeskeinen vuorovaikutusmalli ihmsisuhteiden hoitamisessa

  • To Logoterapia työelämän eri rilanteissa

  • Pe Kurssilaisten esiinnostamat teemat / kurssilaisille

    Kaikkiin teemapäiviin sisältyy käytännön harjoituksia.

Koulutuspäivien aikataulut maanantaina 3.8. klo 11.00-18.00, tiistaista perjantaihin klo 10.30-18.00, sisältäen ruoka- ja kahvitauot

Koulutuksen hyödyt Suoritettuasi keskustelunohjauskurssin lisäksi logoterapian perus- ja syventävät opinnot, valmistut logoterapiaohjaajaksi. Sen jälkeen sinulla on mahdollisuus anoa Suomen Logoterapiainstituutin hallitukselta LTI® -sertifikaatiota. LTI® -merkki toimii laadun takeena vahvistaen koulutuksen noudattavan yhteismitallista alkuperäistä eurooppalaista koulutusjärjestelmää FLP-EU:n vaatimusten mukaisesti.

Hinta 500 € + alv (kokonaishinta on 620 €), jonka voi maksaa kahdessa erässä. Hinta sisältää koulutuksen ja sen yhteydessä jaettavan materiaalin. Lisäksi hakemuksesta myönnettävästä sertifikaatista veloitetaan 75 €. Yksittäisen täydennyskoulutuspäivän hinta 100 € + alv (kokonaishinta 124 €/päivä).

Kouluttajina toimivat FK, psykologi Tuula Katainen ja kouluttajat Mirja Erlund ja Riitta Kokki sekä VTM Pirjo Möller, jotka kaikki ovat Suomen Logoterapiainstituutin hyväksymiä logoterapeutti LTI/LIF®-asiantuntijoita.

Hakemukset osoitetaan Suomen Logoterapiainstituutille osoitteeseen Läntinen Pitkäkatu 33, 20100 Turku tai logoterapia@logoterapia.fi. Hakemuksessa mainittava perustiedot hakijan aiemmista koulutuksista ja työkokemuksesta sekä logoterapiaopinnoista.

Koulutuspaikan osoite Askonkatu 9 A-rappu, 2.krs, 15100 Lahti.

Lisätietoja kurssista antaa Tuula Katainen, puh. 050 3405 740, tuula.katainen@pp2.inet.fi tai logoterapia@logoterapia.fi tai puhelimitse 040 734 2623.

 


Palaa takaisin