Ajankohtaista

Lisätty 22.02.2020

Keskustelunohjauskurssi Lahdessa elokuussa - tule oppimaan tai päivittämään osaamistastasi!

Haluatko päivittää logoterapiaosaamistasi ja harjaantua tarkoituskeskeiseen asiakas- ja terapiatyöhön? Onko tähtäimessäsi opiskelu logoterapiaohjaajaksi LTI®? Tule mukaan viisipäiväiseen intensiivikoulutukseen!

LOGOTERAPEUTTINEN KESKUSTELUNOHJAUS (5 op, 40 oh) 3.-7.8.2020 Lahdessa

Logoterapeuttinen keskustelunohjaus on tarkoitettu sekä logoterapiaohjaajiksi ja logoterapeuteiksi kouluttautuville, että aiemmin kyseiset erikoistumisopinnot suorittaneille. Koulutukseen voi hakeutua perusopintojen suorittamisen jälkeen missä vaiheessa tahansa. Keskustelunohjauksen sisältö rakennetaan vastaamaan myös aiemmin valmistuneiden logoterapiaohjaajien ja logoterapeuttien täydennys- koulutustarpeita (jo valmistunut voi minimissään osallistua kahteen päivään).

Koulutuksen tavoite: Intensiivikurssilla keskitytään logoterapian tietotaitojen soveltamiseen käytännönharjoitteilla. Tavoitteena on vahvistaa osallistujien taitoja ohjata arvo- ja tarkoituskeskeisesti erilaisia asiakastilanteita ja terapiakeskusteluja.

Koulutuksen keskeisiä teemoja

  • Logoterapeuttinen keskusteluapu

  • Logoterapia työelämän erilaisissa tilanteissa

  • Logoterapia traagisen kolmion kriiseissä ja noogeenisessa kriisiissä

  • Logoterapia pari- ja perheterapiana

  • Kurssilaisten esiinnostamat teemat

    Kaikkiin teemapäiviin sisältyy käytännön harjoituksia.

Koulutuspäivien aikataulut maanantaina 3.8. klo 11.00-18.00, tiistaista perjantaihin klo 10.30-18.00, sisältäen ruoka- ja kahvitauot

Suoritettuasi keskustelunohjauskurssin lisäksi logoterapian perus- ja syventävät opinnot, valmistut logoterapiaohjaajaksi. Sen jälkeen sinulla on mahdollisuus anoa Suomen Logoterapiainstituutilta LTI® -sertifikaatiota. LTI® -merkki toimii laadun takeena vahvistaen koulutuksen noudattavan yhteismitallista alkuperäistä eurooppalaista koulutusjärjestelmää FLP-EU:n vaatimusten mukaisesti.

Hinta 500 € + alv (kokonaishinta on 620 €), jonka voi maksaa kahdessa erässä. Hinta sisältää koulutuksen ja sen yhteydessä jaettavan materiaalin.

Kouluttajina toimivat FK, psykologi Tuula Katainen ja kouluttaja Mirja Erlund, molemmat Suomen Logoterapiainstituutin hyväksymät logoterapeutti LTI/LIF®-asiantuntijat, joilla myös Logoterapeut FLP-EUROPA® -lisenssit.

Hakemukset osoitetaan Suomen Logoterapiainstituutille osoitteeseen Läntinen Pitkäkatu 33, 20100 Turku tai logoterapia@logoterapia.fi.

Koulutuspaikan osoite Askonkatu 9 A-rappu, 2.krs, 15100 Lahti.

Lisätietoja kurssista antaa Tuula Katainen, puh. 050 3405 740, tuula.katainen@pp2.inet.fi

 


Palaa takaisin