Ajankohtaista

Lisätty 27.05.2020

Tie tarkoitukselliseen elämään -keskusteluryhmä Lahdessa 8.-22.6.2020

Logoterapian juuret ovat filosofiassa ja psykologiassa. Sen keskeinen teesi on, että jokaisen ihmisen elämällä on tarkoitus ja se on mahdollista löytää

Elämäntaitoa Viktor E. Franklin logoterapiasta

Tie tarkoitukselliseen elämään - keskusteluryhmä 5 x 2,5 tuntia

Aika: enintään kuuden osallistujan intensiiviryhmä, tapaamiset 2 x viikossa 8.-22.6.2020 klo 17-19.30 tapaamisajat ja teemat alla

Paikka: Lahti; os. Askonkatu 9 A-rappu, II-krs

Tavoite: Logoterapia-keskusteluryhmä tarjoaa osallistujille mahdollisuuden ja keinoja pohtia elämän arvoja ja tarkoitusta niin, että se tukee ihmisenä olemista, elämään kuuluvien ongelmien tarkoituskeskeistä ratkaisemista ja ihmisenä kasvamista.

Kenelle: Ryhmä on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat pohtia mikä omassa elämässä on tärkeää ja/tai kaipaavat uusia voimavaroja työhönsä, elämäntilanteeseensa tai elämään yleensä.

Ryhmätapaamiset ja teemat:

ma 8.6. to 11.6. ma 15.6. to 18.6. ma 22.6.

Mitä on logoterapia ja logofilosofia elämäntaitoina?
Miten minusta on tullut ainutkertainen minä - logoterapian ihmiskäsitys? Elämänmuutoksissa asuu toivo - elämä kysyy, ihminen vastaa.
Elämän tarkoituksellisuus – tehtäväni tässä ajassa.
Hyvinvoinnin neliapila – elämäni kultaiset jäljet.

Kouluttaja: Suomen Logoterapiainstituutti Oy, Mirja Erlund, Logoterapeutti LTI®, LIF®.

50 €/henkilö/kerta tai 5 x yhteensä 200 €. Maksun voi suorittaa tapaamiskerroittain tai pakettina. Maksutavat: käteinen, MobilePay, lasku.

Hinta: Lisätietoja ja ryhmään ilmoittautuminen:

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen sähköpostilla mirja.erlund@logoterapia.fi viimeistään 5.6.2020. Lisätietoja sähköpostitse ja puhelimitse 0400 671569 iltaisin ja viikonloppuisin.


Palaa takaisin