Valikko
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Logoterapian syventävät opinnot alkavat

2.4.2021 @ 15:00

Logoterapiaohjaajaksi ja logoterapeuteiksi aikoville

Opinnot on tarkoitettu logoterapian perusopinnot LTI® (25 op) suorittaneille ja logoterapiaohjaajiksi aikoville. Opiskelijan tausta voi olla sosiaali- ja terveydenhuollossa, opetus- ja kasvatustyössä, liiketoiminnassa, henkilöstöhallinnon tehtävissä, terapia-alalla, asiantuntijatehtävissä tai esimerkiksi valmentamisessa. Työpaikkojen välissä oleville ja eläkkeelle siirtyville logoterapiaopinnot ovat hyvä vaihtoehto suunnan tarkistamiseen.

Logoterapiaohjjaaja LTI® ja logoterapeutti LTI® on ammatillista täydennyskoulutusta, ammatillisia erikoistumisopintoja. Opinnot suorittanut käyttää saamaansa koulutusta omassa ammatissaan erityisosaamisalueenaan.

Logoterapian syventävien opintojen tavoitteena on laajentaa ja syventää opiskelijan ammatillista ja elämäntaidollista osaamista ja auttaa logoterapian teorian laajentamisessa, sisäistämisessä ja siirtämisessä elämään ja työhön.
Perus- ja syventävät opinnot sekä tarkoituskeskeisen keskustelunohjauskurssin suoritettuaan opiskelija saa todistuksen LogoterapiaohjaajanLTI® opinnoista.

Tapahtumapaikka

Lounatuulet yhteisötalo
Läntinen pitkäkatu 33
Turku, 20610 Suomi
+ Google Map