Valikko

Aikuisena lapsen rinnalla -podcast

Aikuisena, joka muistaa, että lapsi ja nuori on jotakin muuta, jotakin paljon enemmän kuin diagnoosinsa, traumansa, rajoituksensa, tähänastinen käyttäytymisensä, koska tämä on totta. Hän on ainutkertainen, arvokas ja kehittymiskykyinen olento, joka voi kasvaa omaan autenttiseen identiteettiinsä ja oman elämänsä subjektiuteen rajoituksistaan ja kokemastaan huolimatta.  Ihminen on oman elämänsä myötäluoja.  

Se ”muu” on vain vapautettava ja saatava näkyväksi, jotta lapsi ja nuori itsekin alkaa siihen uskoa ja ottaa sen todesta.   

Logoterapian ja eksistenssianalyysin antia on lapsen kasvuprosessin tukemiseen runsaasti niin lapselle ja nuorelle kuin hänen rinnallaan kulkeville. Elämän matka on juuri sen arvaamattomuuden ja ennalta tuntemattomuuden vuoksi paitsi huolta ja epävarmuutta aikaansaava, myös äärettömän mielenkiintoinen mahdollisuuksien matka.

Lastensuojelun erikoistumisopinnot alkavat Logoterapiainstituutissa alkuvuodesta 2022. Sitä ennen logoterapeutit pureutuvat aiheeseen maksuttomissa webinaareissa.

Podcast on webinaarin tallenne 27.9.2021, järjestäjänä Suomen Logoterapiainstituutti Oy.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Vieritä ylös