Valikko

Suomen Logoterapeutit LIF RY®

Suomen Logoterapeutit LIF Ry® on logoterapeuttien ammatillinen yhdistys, jonka tarkoituksena on ylläpitää ja kehittää jäsentensä logoterapeuttista osaamista huomioiden aikakausi, jota kulloinkin eletään.

Jäsenyyttä voivat hakea LIF ry®:n hallitukselta:

  • LIF-nimikkeen saaneet logoterapeutit (nimikkeen myöntää FLP-EU:n valtuuttamana Suomen Logoterapiainstituutti) sekä
  • LTI – nimikkeeseen oikeutetut logoterapiaohjaajat, joilla on esittää jatkokoulutussuunnitelma logoterapeutiksi opiskelua varten

LIF Ry® toimii yhteistyössä Logoterapiainstituutin kanssa ja on myös eurooppalaisen FLP-EU:n yhteistyöorganisaatio.

Logoterapeutit LIF ry® :lle valittiin hallitus yhdistetyssä kevät- ja syyskokouksessa 3.10.2020. Hallituksen puheenjohtajana sekä rahastonhoitajana toimii 1.1.2021 alkaen Päivi Raikaslehto. Muut jäsenet: Pirjo-Riitta Kataja, Riitta Kokki ja Juha Beurling-Pomoell.

Syyskokous ja ilta täynnä elämysarvoja

Kutsumme nyt jäseniämme yhteiseen toiminnan suunnitteluun ja syyskokoukseen 25.10.2021 klo 17.30 alkaen Ritarihuoneelle Helsinkiin. Luvassa elävää klassista musiikkia, juustojen ja punaviinin maistelua, alustus logoterapian tärkeinä pitämistä elämysarvoista sekä tietoa Ritarihuoneen monipolvisesta historiasta. Sääntömääräinen syyskokous järjestetään tilaisuuden päätteeksi.

Mikäli et ole vielä jäsenemme ja haluaisit tulla mukaan logoterapeuttiseen vertaistukiyhteisöömme, pääset mukaan ilmoittamalla kiinnostuksesi jäsenyydestä vapaamuotoisella sähköpostilla 20.10.21 mennessä paivi.raikaslehto@gmail.com

Terveisin LIF ry:n hallitus

Vieritä ylös