Valikko

Johtajuuden kysymyksiä ja logoterapian vastauksia -webinaari 3.10.2022 klo 18 

Maailman, työelämän ja ihmismielen muutokset haastavat työyhteisöjen hyvinvointia monella tavalla. Miten johtaja voi vastata haasteeseen ja kuljettaa yhteisöään muutoksessa, jonka olemus on arvaamaton, epävarma ja kriisipitoinen? Mitä johtaja voi tehdä juuri nyt, jotta työyhteisö voisi paremmin?  
 
Johtamisen ammattilainen ja logoterapiaopiskelija Anna Ståhle pohtii logoterapian vastauksia ja ratkaisuja ajankohtaisiin johtamisen haasteisiin. Luento on tarkoitettu kaikille työyhteisön johtamisesta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille.
 
Tervetuloa mukaan kuuntelemaan ja halutessasi osallistumaan keskusteluun

Logoterapiainstituutin ja Logoterapeutit LIF Ry:n järjestämä maksuton tilaisuus on osa kuukausittain toistuvaa luentosarjaa.
 

Anna Ståhle

Anna Ståhle (ent. Sorainen), on viestinnän ja kriisijohtamisen asiantuntija, sovittelija ja logoterapiaopiskelija. Hänellä on 30 vuoden kokemus mediasta, viestinnästä ja johtamisesta.

Anna keskittyy omassa yrityksessään No Drama Oy:ssä strategiseen viestintään, konfliktien ratkaisuun sekä ihmisten ja työyhteisöjen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Anna työskentelee organisaatioiden johdon kanssa erityisesti vaativissa kriisi- ja muutostilanteissa sekä henkilökohtaisten kriisien hetkillä.

Annan ura alkoi Yleisradion TV1:n toimituksista uutis-, ajankohtais- ja urheilutoimittajana. Anna työmatkan varrelle mahtuvat myös muun muassa McLaren Racing -pesti Kimi Räikkösen mediavastaavana, Olympiakomitean viestintäpäällikön tehtävät ja Publicis Helsinki -mainostoimiston viestintäjohtajuus. Vuonna 2019 hänet valittiin Vuoden viestintäammattilaiseksi. Vuonna 2018 häneltä julkaistiin kriisiviestintään ja -johtamiseen keskittyvä kirja ”SORI – johtaja ja julkisuus kriisissä” (Alma Talent).

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email