Valikko

Logoterapiasta ymmärrystä eri elämän- ja ammattialoille -webinaari 21.9. klo 18:00

Syksyn ja kevään webinaarisarjan aloittaa luento Logoterapiasta ymmärrystä eri elämän- ja ammattialoille. Ilmoittaudu nyt mukaan osoiteessa: https://forms.gle/tGVgb4YwrccrgVce9

Sarjan ensimmäinen webinaari on 21.9. klo 18:00 – 19:00

Tule mukaan kuuntelemaan, kun Pirjo Möller avaa keskustelun aiheesta Logoterapiasta ymmärrystä eri elämän- ja ammattialoille.

Logoterapia on arvo- ja voimavarasuuntautunut sekä tarkoituskeskeinen ajattelutapa työssä sekä lähestymistapa asiakkaan kohtaamisessa. Keskeiset ajatukset tukevat ihmisenä olemista, lohduttavat, ennaltaehkäisevät ja auttavat löytämään mahdollisuuksia tässä ajassa ja tulevaisuudessa. 

Se keskittyy jokaisessa ihmisessä löytyvään terveeseen ja toimivaan, jota voi tukea ja vahvistaa sekä auttaa sen tiedostamisessa ja näkyväksi tekemisessä. Toivoa ja tukea antavana se sopii erityisesti oman elämänsuunnan pohdintaan ja elämänlaadun parantamiseen.

Logoterapian keskeinen tehtävä työelämässä on auttaa löytämään oman työn tarkoitus ja mielekkyys ja sen myötä motivaatio tehdä työtä. Se tukee myös työelämään liittyvien haasteiden tarkoituskeskeistä ratkaisemista.

Logoterapiainstituutin ja Logoterapeutit LIF Ry:n järjestämä maksuton tilaisuus on kuukausittain toistuvan 9-osaisen luentosarjan avausluento.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email