Valikko
kuolema

Luopuminen elämässä ja elämästä webinaari 17.3.2021

Suomen Logoterapiainstituutti Oy ja Suomen Logoterapeutit LIF Ry järjestävät webinaarin teemalla Luopuminen elämässä ja elämästä keskiviikkona 17.3.2021 alkaen klo 18:00.

Elämä on luonnostaan jatkuvaa muutosta, luopumista, saamista ja jälleen luopumista.
Miten opetella luopumaan siten, että se ei järkytä elämän perustaa ja sumenna elämän merkityksellisyyttä? Viekö tieto omasta tai läheisen kuolevaisuudesta elämänrohkeuden, elämänilon ja mielekkyyden?
Mitä menetän, kun menetän läheiseni? Mitä menetän, kun itse tiedän kuolevani? Mitä jää jäljelle? Kaikkihan ihmiset ovat kuitenkin kuolevaisia, joten teema on jokaiselle omakohtainen. Mitätöikö kuolema elämän ja sen arvon? Vai onko asia toisinpäin: luoko kuolema elämään intensiteettiä ja mahdollisia tarkoituksia ja tehtäviä? Kuolemalla on monet kasvot ja niiden kohtaaminen tarvitsee erilaisia valmiuksia. Miten ihmiskäsitykseni ja maailmankatsomukseni vaikuttavat kuoleman ja luopumisen kohtaamiseen?


Logoterapiainstituutin ja Logoterapeutit LIF Ry:n järjestämä maksuton tilaisuus on kuukausittain toistuvan 8-osaisen luentosarjan kuudes luento. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email