Valikko

Toivoa uupumukseen ja leipääntymiseen työssä -webinaaritallenne

Uupuminen tulee usein vähitellen. Se voi myös yllättää. Kehittymismahdollisuuksien puuttuminen ja haasteiden vähyys voivat puolestaan aiheuttaa ”leipääntymistä”. Työstä katoaa motivaatio.

Tarkoituksellisen ja merkityksellisen arjen löytäminen on aina jotain syvällisempää. Se muuttaa ihmisen tapaa tehdä työtä, laajentaa arvomaailmaa, antaa uusia näkökulmia oman ja toisten hyvinvoinnin vahvistamiseksi.

”Opettelen uuttaa asennoitumista työhön ja elämään”, ”arvot ja tarkoituksen sisäistäminen selkiyttivät rajallisuuttani”.

Webinaarissa pyritään avaamaan logoterapeuttista näkökulmaa työn ja oman elämän tarkasteluun. Ajattelutapa antaa toivoa ylittää vaikeitakin työelämän ja oman elämän haasteita. Ihmisestä löytyy voimavaroja selvitä tilanteista, kun tietää työnsä tarkoituksen: ketä tai mitä varten.

Webinaarin alustavat THM, Työnohjaaja STOry, työelämävalmentaja LTI®, Logoterapeutti LIF® Riitta Kokki, Logoterapiaohjaaja LTI®, lähihoitaja, hoitotyön kouluttaja Anne Laukkanen ja Sosionomi YAMK, Työnohjaaja STOry, työelämävalmentaja LTI®, Logoterapeutti LIF® Päivi Raikaslehto.

Webinaaritallenne 13.2.2023, järjestäjänä Suomen Logoterapiainstituutti Oy.

Logoterapiainstituutin ja Logoterapeutit LIF Ry:n järjestämä maksuton tilaisuus on osa kuukausittain toistuvaa luentosarjaa.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email