Valikko

Pakettitarjous - Logoterapian kirjat

Kahden kirjan paketti nyt tarjouksessa – yhteishintaan 50€ (norm. 35 € / kpl). Tarjous voimassa 30.9.2021 asti.

Kirjat:

Logoterapia – Peruskäsitteitä, filosofiaa, käytäntöjä

Mitä logoterapia on? Millaiseen filosofiseen viitekehykseen sesijoittuu? Miten se on päivittynyt neurologi, psykiatri Vikrtor Emil Franklin elämäntyöstä oman aikamme sovelluksiksi? Kirja tarjoaa lukijalle läpileikkauksen logoterapian teoreettisista perusteista ja sen soveltamisesta eri ammattialoille. Kirja on tarkoitettu logoterapian opiskelijoille ja aiheesta kiinnostuneille. Se on hyödyllinen kaikille, jotka pohtivat logoterapian käyttömahdollisuuksia omassa työssään.
Suomen Logoterapiainstituutti ja kirjoittajat. 2012.

sekä

Tarkoituskeskeinen ajattelu. Tarkoitus logoterapian viitekehyksessä.

Tarkoituksen, merkityksen ja mielekkyyden kokemukset liittyvät läheisesti ihmisen hyvinvointiin. Tämä on todistettu myös tutkimuksin. Tarkoituskeskeinen ajattelu eli logoterapia tarjoaa tarkoituksen pohdintaan ja löytämiseen viitekehyksen, joka on toiminnallisuudessaan ja sovellettavuudessaan ainutlaatuinen. Tarkoituskeskeinen lähestymistapa voidaan valita paitsi yksilötasolla myös ryhmämuotoisessa tekemisessä tai koko organisaation toiminnan suuntaviitaksi.

Kokoomateoksen tarkoituksena on nostaa esiin, miten tarkoituskeskeistä ajattelua voi hyödyntää elämänkaaren kaikissa vaiheissa ja elämän eri osa-alueilla. Lisäksi kirjassa tarkastellaan, miten logoterapia on vaikuttanut elämän tarkoituksen teoriaan ja tutkimukseen. Se on jatkoa 2012 julkaistulle artikkelikokoelmalle Logoterapia. Peruskäsitteitä, filosofiaa, käytäntöjä.

Kirja sisältää kaksitoista artikkelia. Niissä tarkoitusta käsitellään monipuolisesti teoreettisesti, elämänasenteena, lapsen ja nuoren, kasvattajan ja ohjaajan, työelämän, ikääntyvien ja saattohoidon näkökulmista. Punaisena lankana kuultaa logoterapian keskeinen lähtökohta, arvostava suhtautuminen toiseen ihmiseen, itseen ja kaikkeen ympärillä olevaan. Elämänasenteena tarkoituskeskeinen ajattelu kulminoituu hetken tarkoitusten ymmärtämisessä ja sen mukaisissa valinnoissa ja toiminnoissa. Tarkoituskeskeistä ajattelua voivat soveltaa niin ateistit kuin teistit.
Suomen Logoterapiainstituutti ja kirjoittajat. 2013.

50,00

Category
Vieritä ylös