Valikko

Työssä (ja elämässä) hyvin voiminen -webinaari 22.5.2023 klo 18 

Tämän lukuvuoden olemme puhuneet työelämästä ja sen eri ilmiöistä. Kevään viimeisessä webinaarissa Pirjo Möller ja Päivi Raikaslehto pohtivat, mikä on se punainen lanka, joka tukee ihmisyyttä, arvokkuutta ja elämänkulun kokonaisuutta työelämän eri vaiheissa. 

Samalla mietimme, miten voimme kasvaa omaksi ainutkertaisiksi itseksemme, vaikka vastassa on alati muuttuvat työelämän haasteet – olipa kyseessä nuori työuran alussa oleva, eläkeiän saavuttanut osaaja tai mitä tahansa siltä väliltä.

Työelämä on olennainen osa elämämme kaarta ja osaltaan vaikuttamassa sen kulkuun. Työelämän haasteet, liian kovat vaatimukset, kiire, työttömyys, burn out tai työhön leipääntyminen voivat tulla meistä kenen tahansa kohdalle. Minkälaisia keinoja näiden haasteiden ratkaisuiksi löytyy logoterapiasta? Entä työelämän onnistumiset, uudet innostavat haasteet, saavutetut tavoitteet, ratkaistut ongelmat – muistetaanko niitäkin arvostaa ihan yhtä paljon?

Tervetuloa mukaan kuuntelemaan ja halutessasi osallistumaan keskusteluun

Logoterapiainstituutin ja Logoterapeutit LIF Ry:n järjestämä maksuton tilaisuus on osa kuukausittain toistuvaa luentosarjaa. Webinaarit jäävät tämän jälkeen kesätauolle ja jatkuvat taas syksyllä.

Pirjo Möller

Pirjo Möller

Päivi Raikaslehto

Päivi Raikaslehto

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email