Valikko

Uusi ura eläkkeellä -webinaari 19.5.2022

Huom! valitettavasti olemme jotuuneet peruuttamaan webinaarin äkillisen esteen vuoksi. Kyseinen aihe pyritään nostamaan mukana ensi syksyn webinaareihin. Toukokuun webinaarista tulossa pian lisätietoa.

Webinaari 19.5.2022 klo 18:00 järjestäjänä Suomen Logoterapiainstituutti Oy.

Tuija Widen luennoi aiheella Uusi ura eläkkeellä

Eläkeiän lähestyessä, moni miettii tulevaa uudenlaisessa elämäntilanteessa. Mielessä risteilevät monet kysymykset; Miten haluan aikani ja energiani käyttää? Mikä minulle on tärkeää?
Yrittäjyys aktiivisen työuran jälkeen voi tarjota mahdollisuuden tehdä juuri sitä työtä, jonka kokee merkitykselliseksi ja tarkoitukselliseksi omia arvojaan kuunnellen ja toteuttaen. Tutkimukset ovatkin osoittaneet, että aktiivisen työuran jälkeen yrittäjiksi ryhtyneet kokivat elämänlaatunsa paremmaksi kuin muut ikätoverinsa.
Työterveyslaitoksen EntreFox-hankkeessa tutkittiin, miten +55-vuotiaat yrittäjät säilyttivät kokemuksensa työn merkityksellisyydestä. Esiin nousi kolme seikkaa:
• Itsenäisyys ja oman työn hallinta. Voin tehdä työtä arvojeni mukaisesti ja ajankäytöstäni itse päättäen.
• Työssä pääsen tekemään juuri sitä, minkä koen vahvuudekseen. Mitä annettavaa minulla on maailmalle?
• Tunne siitä, että olen hyödyksi muille ja kykenen yrittäjänä auttamaan omalla työlläni muita.

Olisiko yrittäjyys myös sinulle mahdollisuus löytää uusia tarkoituksia elämääsi aktiivityöuran jälkeen?

Tervetuloa mukaan kuuntelemaan ja halutessasi osallistumaan keskusteluunLogoterapiainstituutin ja Logoterapeutit LIF Ry:n järjestämä maksuton tilaisuus on osa kuukausittain toistuvaa luentosarjaa.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email