Valikko

Uusi ura eläkkeellä -webinaari 17.4.2023 klo 18 

Eläkkeelle siirtyminen ei aina tarkoita työuran loppumista. Yhä useammalle meistä eläkkeelle jääminen merkitsee nykyisin vapauden ja rentoutumisen lisäksi myös uuden uran aloittamista. Uusi ura voi merkitä monia erilaisia asioita, kuten yrittäjyyttä, vapaaehtoistyötä, koulutusta, yhteiskunnallista vaikuttamista tai vaikkapa kokonaan uutta työpaikkaa.

Eläkeikä on myös aika, jolloin identiteettimme, se miten oman itsemme ja maailman näemme, voi muuttua. Monelle meistä eläkeikä on myös aikaa, jolloin mietimme oman elämän merkityksellisyyttä ja tarkoituksellisuutta.

Meillä saattaa olla vielä kirkastumaton unelma uudesta ”urasta”, mutta emme oikein tiedä mitä ja miten. Uudessa tilanteessa ajankäyttö; vapaan, perheen, ystävien ja työn suhde sekä työn tekemisen tavat tulevat uudelleen pohdittaviksi: ”Mitä oikeasti haluan tehdä, miksi ja miten?”

Webinaarissa pohditaan, miten logoterapeuttisesta ajattelusta käsin voisimme kirkastaa unelmaamme uudesta ”urasta” eläkkeellä ja vahvistaa tarkoituksellisuuden kokemusta tässä ainutkertaisessa elämänvaiheessamme.

Tervetuloa mukaan kuuntelemaan ja halutessasi osallistumaan keskusteluun

Logoterapiainstituutin ja Logoterapeutit LIF Ry:n järjestämä maksuton tilaisuus on osa kuukausittain toistuvaa luentosarjaa.

Tuija Widén

Webinaarissa on puhumassa logoterapeutti LIF®, työnohjaaja Story ry ®, työelämävalmentaja LTI®, työyhteisösovittelija® Tuija Widén. Viimeiset neljätoista vuotta Tuija on toiminut koulutus- ja valmennusyrittäjänä ja tekee parhaillaan YAMK:n opinnäytetyötä aiheesta.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email