Valikko

Yrittäjyys ja yrittäjän hyvinvointi -webinaari 12.12.2022 klo 18 

Miten olla yrittäjä ja voida hyvin? Hyvää tekeviä valintoja kannattaa pohtia, vaikka yleispäteviä vastauksia ei ole. Aivan kuten jokainen ihminen voi vain itse löytää oman tarkoituksensa, jokainen yrittäjäkin on yrittäjä omalla ainutkertaisella tavallaan.

Yrittäjä kohdistaa itseensä todennäköisesti monia odotuksia. Odotuksia asettavat myös lähipiiri, yhteistyökumppanit, mahdolliset työntekijät, asiakkaat, yhteiskunta… Ajat ja onni vaihtelevat, riskit kannattavat tai laukeavat. Muutokset huolestuttavat tai innostavat. Miten yrittäjä pysyy jaksavana, motivoituneena ja luottavaisena? Miten hän säilyttää suhteellisuudentajunsa niin heikompina kuin parhaina hetkinään?

Tervetuloa kuuntelemaan ja halutessasi osallistumaan keskusteluun.

Logoterapianinstituutin ja Logoterapeutit LIF Ry:n järjestämä maksuton tilaisuus on osa kuukausittain toistuvaa luentosarjaa.

Iina Åman

FM Iina Åman on Logoterapeutti LIF ja diplomilogoterapiaohjaaja VFI sekä rentoutusvalmentaja.

Hän on Suomen logoterapiayhdistys ry:n varapuheenjohtaja.

Iinalla on yli 35 vuoden kokemus viestintä- ja valmennusalalta. Hän toimii perustamassaan Tenho Yhtiöt Oy:ssä strategisen viestinnän, johtamisviestinnän sekä työyhteisöjen vuorovaikutuksen ja hyvinvoinnin kehittäjänä ja valmentajana. Hän toimii myös Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymän viestintäpäällikkönä ja osallistuu parhaillaan kahden tulevan hyvinvointialueen viestinnän valmisteluun.

Logoterapian viitekehystä Iina käyttää työssään niin organisaatioiden brändin ja strategian rakentamisessa kuin vaativissa muutos- ja kriisitilanteissa. Lisäksi hän pitää logoterapeutin vastaanottoa yksityisasiakkaille, ohjaa logoterapeuttisia keskusteluryhmiä ja pitää luentoja logoterapiasta.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email