Valikko

Ihmisenä ihmisen rinnalla -webinaari

Webinaari 27.9.2021 klo 18:00 järjestäjänä Suomen Logoterapiainstituutti Oy.

Aikuisena lapsen rinnalla. Aikuisena, joka muistaa, että lapsi ja nuori on jotakin muuta, jotakin paljon enemmän kuin diagnoosinsa, traumansa, rajoituksensa, tähänastinen käyttäytymisensä, koska tämä on totta. Hän on ainutkertainen, arvokas ja kehittymiskykyinen olento, joka voi kasvaa omaan autenttiseen identiteettiinsä ja oman elämänsä subjektiuteen rajoituksistaan ja kokemastaan huolimatta.  Ihminen on oman elämänsä myötäluoja.
 
Se ”muu” on vain vapautettava ja saatava näkyväksi, jotta lapsi ja nuori itsekin alkaa siihen uskoa ja ottaa sen todesta. 
 
Logoterapian ja eksistenssianalyysin antia on lapsen kasvuprosessin tukemiseen runsaasti niin lapselle ja nuorelle kuin hänen rinnallaan kulkeville. Elämän matka on juuri sen arvaamattomuuden ja ennalta tuntemattomuuden vuoksi paitsi huolta ja epävarmuutta aikaansaava, myös äärettömän mielenkiintoinen mahdollisuuksien matka.

Lastensuojelun erikoistumisopinnot alkavat Logoterapiainstituutissa alkuvuodesta 2022. Sitä ennen logoterapeutit pureutuvat aiheeseen maksuttomissa webinaareissa.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email